Turun Hapkidoseuran tiedote

warning: Creating default object from empty value in /home/turunhapki/domains/turunhapkidoseura.net/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

Ensiapukoulutusta

Seuramme järjestää jäsenilleen sunnuntaina 16.10. yhdistetyn ensiapu- ja arjen turvallisuuskoulutuksen erittäin edulliseen 15 euron hintaan.

Ensiapukoulutus keskittyy erityisesti kamppailulajiharjoittelulle ominaisiin vammoihin ja vastaa sisällöltään EA1-koulutusta.

Arjen turvallisuus -osio sisältää itsepuolustuksen teoriaa, mm lakiasioita koskien hätävarjelua ja pakkotilannetta,  sekä stressireaktio ja jälkipuinnin tärkeys.

Koulutus sisältää teorian lisäksi harjoitteita. Aloitamme klo 11, koulutus kestää osallistujien innostuksesta ja kysymysten ja keskustelun määrästä riippuen n. 5-6 tuntia.

Koulutuksen pitää Petri Salminen (ensihoitaja, sosiaali- ja teveydenhuoltoalan turvakouluttaja, Defendo-kouluttaja) PSF-Finlandin tiloissa osoitteessa Vähäheikkiläntie 37.

Koulutuksen ikäraja on 15 vuotta.

Sitovat ilmoittautumiset 30.9. mennessä maksamalla 15e seuran tilille (FI77 571161 2002 1668, maksuun viesti ea-koulutus ja osallistujan nimi). Laita myös viesti Marialle osoitteeseen maria@hapkido.fi. Marialta saa myös lisätietoja.

Kaikki mukaan!

Kesäleiri 2016

Kesän kohokohta on käsillä! Hapkidon kansainvälinen kesäleiri Porissa tällä viikolla torstaista sunnuntaihin, 7.-10.7. Päävetäjänä Massan Ghorbani Irlannista, ja lisäksi ohjaajia mm Ruotsista ja Suomesta.

Luvassa paljon treeniä ulkona, sekä tietysti maailman paras illanvietto!

Lisätietoa osoitteesta hapkido.fi sekä seuramme facebook-sivulta.

Kesäkauden avajaiset 11.6.

Vietämme kesäkauden avajaisia lauantaina 11.6. Koroisten kartanossa klo 18-24. Sään salliessa voimme pitää ulkotreenit tai pelata vaikka mölkkyä. Illan aikana pääsee myös saunomaan.

Pidämme nyyttärit, joten tuothan jotain pientä syötävää ja omat juomat. Huomioithan, että tilaisuus on ikärajaton.

Kartano sijaitsee Koroistenniemellä lähellä salia, yo-kylää vastapäätä. Sinne pääsee autolla Tampereentien Prisman luota, tai kävellen Halisista ja Raunistulasta.

Tervetuloa!

Helatorstaina 5.5. ei treenejä, leiri 7.5.

Helatorstaina 5.5. ei ole treenejä, koska sali sulkee ovensa klo 16.

Lauantaina 7.5. on Turussa leiri klo 12-17. Leirin hinta 10e, vetäjänä Teemu Lundgren.

Kevään suurtapahtuma lähenee

Kevätleiri Porissa 22-24.4.

Master Yung T. Freda 9.dan tulee Suomeen pitämään leiriä huhtikuussa. Leiri on avoin kaikille kamppailulajien harrastajille. Tätä leiriä ei kannata jättää väliin, Yung on yksi pidetyimmistä opettajista Hapkido-maailmassa. Hän on dojunim Jin ensimmäisiä oppilaita Sin Moo Hapkidossa.

– Leirin aikataulu: PE 1800-2100, LA ja SU 1100-1700
– Leirin hinta: koko leiri 60€, 2 pv. 55€ ja 1 pv. 50€
– Leirillä voi suorittaa kaikkia vyöasteita

Majoitus:
Original Sokos Hotel Satakunta, Pori
Huonevaraukset tunnuksella : Hapkido
1hh 70€, 2hh 75€ ja 3hh 95€
sales.pori@sokoshotels.fi tai 029 004 2002

Ei treenejä la 12.3. ja la 19.3.

Sali on varattu kahtena peräkkäisenä lauantaina 12.3. ja 19.3. Myös perjantaina 11.3. on sali illalla varattu, joten näinä päivinä ei ole treenejä, eikä omatoimiharjoittelun mahdollisuutta.

Alkeiskurssin korvaavat treenit on tiistaina 8.3. ja ti 15.3.

Pääsiäisen vuoksi pitkäperjantain 25.3. ja maanantain 28.3. treenivuorot on myös peruttu. Lauantaina 26.3. on treenit.

Ei junnutreenejä hiihtolomaviikon maanantaina

Ensi maanantaina 22.2. ei ole junnutreenejä, koska on hiihtolomaviikko. Kaikki muut treenit normaalisti, junnut ovat tervetulleita lauantaina.

Tule mukaan alkeiskurssillemme

Kurssi on lähes täynnä mutta muutama nopea ehtii vielä mukaan...

Haluatko nähdä mitä Hapkido on? Etsitkö uutta harrastusta? Aloitamme uuden alkeiskurssin la 6.2.2016 klo 13 lajinäytöksellä, jonka jälkeen voit tulla mukaan ilmaiseksi kokeilemaan Hapkidoa!

Alkeiskurssimme on nyt erityistarjouksessa 3kk hintaan 60 euroa. Tule mukaan ja pyydä kaverisikin!

Turun Hapkido-seuran alkeiskurssin mainos helmikuu 2016

Jäsentietojen päivitys

Päivitämme jäsenrekisteriämme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen maria(a)hapkido.fi ja kerro syntymävuotesi ja asuinkuntasi.

Tarvitsemme tiedot 7.2. mennessä.

Ei treenejä la 30.1. - leiri Porissa

Tulevana viikonloppuna 30.-31.1. on suuri valtakunnallinen leiri Porissa. Kaikki ohjaajat osallistuvat leirille, joten Turussa ei ole ohjattuja treenejä lauantaina.

Lähde sinäkin mukaan vyötekniikkaleirille! Leirillä käydään läpi kaikki oman vyöarvosi tekniikat, lyönnit ja potkut. Opettajina mustavöisiä ympäri Suomen. Vyötekniikkaleiri on hyvä tapa tutustua muihin harrastajiin toisista seuroista. Leireily tuo vaihtelua ja uusia ideoita ja innostusta omaan harjoitteluun.

Lisätietoa leiristä: http://www.hapkido.fi/tapahtumat/501/

sekä facebookissa: https://www.facebook.com/events/1541324812825989/