Rannekkeen lataaminen, yli 20 vuotiaat, joilla oma rannek

Alfan 10x käyntien verkkolataaminen onnistuu 19.1. alkaen. Tämä tiedote koskee VAIN yli 20 vuotiaita, joilla oma, henkilökohtainen ranneke. Muiden rannekkeet hoitaa seura.

Tarvitset ainoastaan rannekkeen tai kortin, johon on kertaalleen ladattu väh. 10x sarjalataus Impivaarassa tai liikuntapalvelukeskuksella sekä verkkopankkitunnukset. Seura voi keskitetysti ladata sarjakäyntejä jäsentensä ja aikuisryhmien ryhmärannekkeille tai jokainen rannekkeen haltija voi latauksen tehdä itse. Verkkolataaminen on mahdollista ainoastaan aikuisten 10x sarjalatauksiin sekä aikuisten 10x ryhmärannekkeen latauksiin.

Lataaminen tapahtuu osoitteessa www.turku.fi/liikunta/nettilataus syöttämällä rannekkeen tai kortin numero sille varattuun kenttään. Numero näkyy rannekkeen tai kortin takapuolelta.Kun ladattava tuote on valittu, ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla. Lataus aktivoituu seuraavalla kerralla portista kulkiessa.Tilausvahvistuksen ostosta saa halutessaan sähköpostiin.